Mediaplanering och Reklamlandslaget går samman med Skellefteåföretaget Grit Media och bildar Norrlands största fullservicebyrå

I dagens medialandskap befinner sig köpstarka målgrupper på rekordmånga plattformar och det gäller för företag att vara både bredare och smartare i sin kommunikation och marknadsföring för att verkligen nå fram. – Man måste ha ett holistiskt perspektiv för att kunna hjälpa kunder med kommunikationen, säger Marcus Falck. Det är också här som många företag, stora som små, kan behöva hjälp att ställa om sig för den snabba utveckling som råder.

Att som beställare arbeta med flera olika leverantörer är både tidsödande och kostsamt, likaså att bemanna en egen marknadsavdelning som följer den digitala utvecklingen. Vårt mål är att förenkla för kunden och erbjuda en och samma kontakt för alla medier, för produktion av material i alla olika format samt för hjälp att utveckla sin digitala affärsmodell. När bolagen förenas under gemensam flagg kan vi till fullo leva upp till titeln fullservicebyrå.

Vi på Mediaplanering och Reklamlandslaget är väldigt taggade på att fortsätta denna resa tillsammans med Grit Media. Redan innan affären gick i lås hade vi ett väl fungerande samarbete med Grit Medias dotterbolag Reklam 365 i Norrbotten, så det känns naturligt att vi nu kan enas under ett gemensamt varumärke. Vi skapar en större tydlighet mot marknaden samtidigt som vi förstärker vår kompetens med fler duktiga medarbetare och möjliggör fortsatt expansion i Umeå och längs Norrlandskusten. Namnbytet till Grit Media kommer att ske när vi känner oss redo men en sak står fast.

En kontakt – alla medier