Marknadsföring med Programmatic

Sista minuten på digitala annonser. Alla publicister har en utmaning i osålda annonsplatser. Det kan du som annonsör dra nytta av. Genom programmatiska reklamköp kan du lägga bud på osålda annonsplatser till marknadens lägsta pris. Reklam 365 erbjuder ett mycket prisvärt alternativ när det gäller digital annonsering. Du kan styra dina annonser direkt mot surfbeteende, geografi och specifika webbplatser. Vi hjälper dig att ta fram lämplig budget, tidsperiod och budnivå för en så effektiv insats som möjligt.

Vi är med under hela insatsen och optimerar din kampanj. Vi garanterar dessutom att du alltid syns på sidor med ett respektabelt innehåll. Vi jobbar alltid i en brand safe-miljö. En programmatisk insats är perfekt för dig som vänder dig till en större geografi, specifik målgrupp eller över tid vill nå ut till många.

För att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas med din programmatiska annonsinsats bör du ta fram några olika annonsformat så att du når den räckvidd du vill ha. Vi hjälper givetvis dig med att ta fram alla de format du behöver för att nå ut på bästa sätt.

Nå dina besökare och deras tvillingar

Vi kan hjälpa dig att spåra besökarna på din webbplats. Därefter kan vi styra kommunikation direkt mot dem. Det är alltid lättare att bearbeta den som redan känner till dig. Vi kan även analysera dina webbesökare och hitta likasinnade. Dessa kan sedan bearbetas med de budskap du vet fungerar mot befintliga besökare.

Surfbeteende före specifika platser

Genom att köpa annonsvisningar i olika kategorier av surfbeteende, exempelvis mode, träning, affärer eller resor, får du ett högre observationsvärde på dina annonser jämfört med om du bara hade annonserat på sidor som handlar om mode, träning, affärer eller resor. Den som tillhör en kategori av surfbeteende får nämligen annonserna på alla sidor som hon eller han besöker.

Bannerformat

Desktop

  • 160×600 px
  • 250×360 px
  • 300×250 px
  • 980×120 px
  • 980×240 px

Mobila enheter

  • 300×250 px
  • 320×320 px

ADRESS

Reklam 365 i Sverige AB
Kungsgatan 8B
972 34 Luleå

EN DEL AV GRIT MEDIA