Reklam365 i samarbete med United Screens

Nu kan företag i Norr- och Västerbotten synas regionalt och lokalt på YouTube. Detta möjliggörs genom ett avtal mellan Nordens största YouTube nätverk, United Screens, och Norrlands snabbast växande mediabolag, Reklam365.

- YouTube är en extremt stark marknadsföringskanal och via United Screens nätverk kommer våra kunder att kunna välja att rikta sin reklam mot precis rätt målgrupp. Vi märker att efterfrågan av reklamfilm på webben och i mobilen ökar. Att våra kunder kan synas på YouTube via United Screens adderar framförallt spets och tyngd, men också ytterligare räckvidd till vår mediaportfölj, säger Mikael Lindgren, VD på Reklam365.

United Screens grundades 2013 av före detta Google-chefen Stina Honkamaa Bergfors och Malte Andreasson från TV4. Bolaget har kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo. I december 2015 hade United Screens nätverk på YouTube över 150 miljoner visningar per månad.

- Vi har skrivit ett exklusivt samarbetsavtal med Reklam365 gällande all annonsförsäljning i Norr- och Västerbotten. Reklam365 är en stabil regional partner som vi dessutom kommer att kunna växa tillsammans med, säger Malte Andreasson, vVD på United Screens

ADRESS

Reklam 365 i Sverige AB
Kungsgatan 8B
972 34 Luleå

EN DEL AV GRIT MEDIA